ABOUT ME

 

Matt Bosma

Ontwerpen, experimenteren en fotograferen doe ik al vele jaren en gebruik hierbij graag de technische mogelijkheden van de digitale fotografie. Je kunt tegenwoordig opnames maken die vroeger (toen ik nog een donkere kamer had met een zelfgebouwde vergroter) ondoenlijk of onbetaalbaar waren. Nu is het een kwestie van tijd er in steken en je kunt bijv. de schoonheid van vallende druppels laten zien, of van vliegende vogels. Tegenwoordig maak ik voornamelijk Audio/Video presentaties en animaties.(AV’s)

Zowel het onderwerp, de opname, de beeldbewerking als de presentatie bieden mogelijkheden om mee te experimenteren en dat doe ik dan ook graag en regelmatig. Als je je onderwerp zo goed mogelijk wilt registreren weet je waar je uit wilt komen; Bij eerdergenoemde experimenten weet je dat van te voren niet en juist dat vind ik persoonlijk heel aantrekkelijk en uitdagend om te doen.

In 2005 ben ik lid geworden van Foto Kring Eemland en dat bleek een inspirerende omgeving omdat je daar met allerlei soorten foto’s en meningen te maken krijgt. www.fotokringeemland.nl

In 2014 Hoorde ik van de NVBG, Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid die festivals organiseert voor Audio Visuele producties. Ben lid geworden van de regio Utrecht en er zijn in een 5-tal plaatsen AV’s van mij vertoond. De laatste tijd steeds minder omdat er in verhouding meer videofragmenten in zitten dan foto’s en dat mag niet.

In 2015 startte in Amersfoort het Fotocafé in de St Aegtenkapel en daar ben ik ook lid geworden om in een wat ruimere kring kennis te maken met fotografen en hun werk.

Zij komen elke laatste Donderdagavond bijeen op verschillende locaties. https://fotografencafe.nl

Omdat ik tegenwoordig meer video’s maak dan foto’s, (Zie AUDIO VISUALS) ben ik in 2019 ook lid geworden van de Eemfilmers uit Amersfoort. http://www.eemfilmers.nl

Hieronder een visuele introductie:
 
https://youtu.be/68YEuCTUc_c
<a href=”